Image

Logo

Een logo is een visueel merkteken dat zorgt voor een snelle herkenbaarheid. Vandaag is dat nog belangrijker dan tien jaar geleden. Er komt steeds meer informatie op ons af en we zijn met steeds meer tegelijk bezig. Het internet versterkt dat fenomeen nog. Met een goed logo valt u op in dat enorme aanbod.

Uw visie en ideeën vertalen wij naar een uniek en passend logo

Huisstijl

Een huisstijl start met een logo, maar gaat nog een heel stuk verder. Door middel van logo, visitekaartjes, briefpapier, email headers/signatures, brochures,... krijgt uw onderneming zijn eigen persoonlijkheid.

Belangrijk is dat lettertype, beelden, kleuren en vormen consistent terug komen. Uw huisstijl helpt u om de kernwaarden en de visie van uw bedrijf zichtbaar te maken en uit te dragen. Bovendien zal het zorgen voor herkenning bij uw klanten. Herkenning wekt vertrouwen op waardoor huidige klanten zich goed voelen binnen uw onderneming en nieuwe klanten sneller de eerste stap naar uw bedrijf zullen zetten.

Ons werk

Een greep uit onze realisaties. Filter ze gerust en klik door indien u meer informatie wenst over het betreffende project.